Over LauraHaakt

Laura-180x180

[wpseo_breadcrumb]

IK BEN EEN CREATIEVE DUIZENDPOOT!

Ik ben Laura van den Heijkant. Mama van 3 geweldige zoons en haakster. In 2013 ben ik begonnen met haken. Ik heb me meteen helemaal overgegeven aan de ongelofelijk veel verschillende patroontjes die er te vinden zijn, en heb me daarom heel snel kunnen ontwikkelen op haakgebied. Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en daar eigenlijk altijd wel mee bezig. Zo leerde ik mezelf handletteren, macramé, mozaïek, houtbranden, en nog veel meer. Eigenlijk maakt het me niet uit wat ik haak. Ik kom uit een creatief nest. Mijn ouders en grootouders zijn beide heel creatief. Als kind kwam ik graag bij mijn vader en opa in het schuurtje. Daar rook het altijd zo lekker naar geschaafd hout, verf en houtlijm. Ik werd al snel aan het werk gezet. Gezellig en leerzaam!

CREATIEF SINDS M'N KINDERTIJD.

Mijn moeder is vooral handig met draadjes, zoals ik. Van mijn oma leerde ik al vroeg breien en vooral veel pompons maken. Bij ons in huis was er altijd wel iets te knutselen. Kleien, kleuren, tekenen, lego bouwen, knutselen met gips, papier-maché, karton en papier, borduren, enzovoorts. Ons huis zat altijd onder de verf, klei of lijm. Maar mijn ouders vonden dat nooit een probleem. Zij stimuleerden dit zelfs.

IK HEB CREATIEVE ZOONS

Gelukkig heb ik het creatieve gen doorgegeven. Ook alle drie mijn zoons zijn erg creatief. Zij willen ook veel knutselen en tekenen. Tegenwoordig veel digitaal, maar ook daar laten ze hun creatieve kant zien door bijvoorbeeld logo’s te ontwerpen, video’s te editen en allerlei Photoshop bewerkingen te maken.

Laat een reactie achter