Woolytoons Knuffeldekens

Woolytoons Knuffeldekens

[wpseo_breadcrumb]

Het nieuwe boek van Tessa van Riet-Ernst is uit! En nu verkrijgbaar bij LauraHaakt. Woolytoons knuffeldekens is weer een heel mooi, duidelijk boek van Tessa. En wat zijn ze schattig deze knuffeldekens.. Ik ben verliefd!!

Een deken en een knuffel in één en dan nog superzacht ook! De gezellige knuffeldekens van Woolytoons Knuffeldekens zijn natuurlijk erg leuk voor kinderen, maar denk ook eens aan dementerende ouderen of een andere doelgroep die je heel blij zou kunnen maken met zo’n zachte deken.

In dit boek combineert Tessa van Riet-Ernst, inmiddels bekend van haar duidelijk geschreven haakpatronen en boeken, het comfortabele van een dekentje met het vertrouwde van een knuffel. De dekens zijn gehaakt met verschillende garens van Scheepjes.

Alle ontwerpen worden stap voor stap beschreven en ondersteund door foto’s en haakschema’s. Tessa geeft daarnaast ook nog tips voor het haken met pluizig garen.

In het boek vind je de patronen voor 11 van deze gewilde knuffels die gehaakt worden met Scheepjes Catona, Scheepjes Softfun, Scheepjes Sweetheart Soft en Scheepjes Twinkle.

Speciaal voor dit boek komt Scheepjes ook nog eens met 4 nieuwe kleuren Scheepjes Twinkle. Dit glittergaren zal binnenkort verkrijgbaar zijn in deze nieuwe kleuren.

Ook deze zullen binnenkort te bestellen zijn bij mij, en natuurlijk alle andere benodigdheden om deze lieve dekentjes te haken. Bij deze alvast een boodschappenlijstje..

· Haaknaalden maat 3, 3,5, 4, 4,5, 6, 8 en 9
· Stekenmarkeerders
· Kussenvulling
· Puntschaartje
· Naalden: weefnaald en borduurnaald
· Spelden
· Veiligheidsoogjes 15, 16 en 18 mm (zwart)
· Wit vilt, lapje van 20 x 30 cm (voor het maken van ooglapjes)

Ik wens jullie alvast heel veel haakplezier!