Scheepjes YARN The After Party 16!

Scheepjes YARN The After Party 16!

[wpseo_breadcrumb]

Vandaag presenteert Scheepjes YARN The After Party 16! Deze editie van YARN The After Party beschrijft de Coral Dreams Cardigan, ontworpen door Pat Strong. Afhankelijk van de draagmaat gebruik je 8 tot 11 bollen Scheepjes Secret Garden. Het voorbeeld is gehaakt in de kleuren Rose Arch en Whimsical Topiary.

In de webshop vind je de Scheepjes Secret Garden voor 4,95 per bolletje. Bij elke 5 bollen krijg je het patroon voor de Coral Dreams Cardigan gratis.  Scheepjes Secret Garden is een superzachte garen gemaakt van 20% zijde, 20% katoen en 60% polyester en de kleursamenstellingen zijn werkelijk betoverend mooi! De natuurlijke vezels van dit garen creëren een prachtige textuur bij zowel haken als breien. Maar liefst 8 nieuwe, licht gemêleerde basistinten zijn aan het al bestaande kleurenscala van 10 kleuren toegevoegd. Dus keuze genoeg voor jouw Cardigan.

Over de ontwerpster

Dit prachtige ontwerp is van de hand van Pat Strong. Deze Schotse designer haalt haar inspiratie uit de natuur. Haar oma leerde haar haken, maar niet hoe de steken genoemd worden! Deze creatieve dame begon ooit met een mode- en textielcursus en rondde uiteindelijk een masteropleiding in Fashion Textile Design af. Nu ontwerpt ze voor diverse magazines, heeft een studio en shop en ondersteunt andere ontwerpers. Je kunt haar terugvinden op Ravelry.