Opening Webshop!

Wauw wat is het de laatste tijd hard gegaan met mijn bedrijf. En wat ben ik trots! Al vele kindjes zijn bij de gezellige knutselworkshops geweest, ik mocht al bij verschillende kinderfeestjes zijn en op een BSO. Ik mocht zelf een interview geven voor de plaatselijke krant! Ik vind het zo gezellig om met jullie allemaal te knutselen en creatief bezig te zijn. natuurlijk heb ik de laatste tijd ook nog heel veel mensen blij gemaakt met mijn haakwerk en patronen en zit ik nog vol met nieuwe ideeën voor leuke patronen.

Daarom vind ik het ook erg jammer dat ik tijdens de kerstvakantie geen workshops kan geven, omdat het Kunstpodium dicht is. Dat is van 24 december tot 7 januari en dat is wel erg lang.

Maar niet getreurd!

Vanaf vandaag is de webshop van LauraHaakt geopend, zodat jullie in de kerstvakantie gewoon thuis verder kunnen knutselen. De allerleukste knutselpakketten, alles om te Foam kleien, papier, lijm, schaartjes, alles voor handletteren en binnenkort ook de volledige collectie van Scheepjes en Clover om lekker thuis te haken. Er zijn al knutselspulletjes vanaf 45 cent! Let op, de levertijd is 3 tot 4 werkdagen dus wees er op tijd bij!

Dus kijk lekker rond en bestel je knutselpakket, haakspulletjes of kerstcadeautjes nu op

www.laurahaakt.nl/webshop

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *