Nieuwe Locatie!

Nieuwe Locatie!

Home » Nieuwe Locatie!

Hoi allemaal,

Dit jaar ben ik gestart met het bouwen van een nieuwe ruimte voor het geven van workshops. Het Kunstpodium gaat namelijk dit jaar verhuizen naar de Cammeleur. Omdat ik niet met hen mee ga, moest er een andere oplossing komen. En die is er nu!

Ik wil al jaren een eigen atelier om in te haken en knutselen met de jongens, dus eigenlijk is dit voor mij een kleine droom die uitkomt.

Tussen Kerst en Nieuwjaar moest er natuurlijk eerst afgebroken worden wat er al stond. Gelukkig kreeg ik goede hulp van zusje en zwager, die samen met mij de oude schuur gesloopt hebben. 1 Januari zijn we begonnen met de grondwerken en de basis voor het atelier. Na een week konden we al gaan bouwen met hout aan de nieuwe schuur! De hele familie stond gelukkig weer paraat met mijn vader als opzichter. De wanden kwamen 1 voor 1 omhoog en ik begon eindelijk te zien hoe groot het atelier werd. Na het opzetten van de wanden moest er een dak op natuurlijk. Dat was in 1 dag gedaan en toen kon ik met zusje de binnenkant gaan isoleren. Ondertussen heeft zwager de stroom aangelegd.

En toen kwam er een grote storm. Ik vreesde voor een flinke schade, maar mijn atelier heeft windkracht 11, zware windstoten en regen overleefd! Helemaal geen schade dus! Wat was ik trots op mezelf en mijn familie voor het neerzetten van zo’n stevig atelier!

In de weken erna hebben pa, ma, ik en mijn zusje met z’n vieren het atelier afgewerkt. Kleine dingetjes van groot belang, zoals de goten, deur afhangen, platen aan de binnenkant, lampen ophangen, verven, kitten, stoelen ophalen en opknappen, kasten in elkaar zetten, enzovoorts, enzovoorts. De laatste hand heb ik er natuurlijk zelf aan gelegd. Allerlei accessoires in mijn lievelingskleuren en het inrichten van de kasten. En nu kan ik eindelijk met trots zeggen dat het klaar is!

Ik ben in mijn nopjes met mijn geweldige nieuwe atelier en ik hoop dat er nog veel workshops in gegeven gaan worden, veel kindjes komen knutselen en ik nog heel lang plezier mag hebben van mijn werkruimte.

Je bent voortaan dus welkom in het nieuwe atelier,

Pruimengaarde 46 in Dongen