Nieuw! Tuva Amigurumi Haakpakketten!

Nieuw! Tuva Amigurumi Haakpakketten!

[wpseo_breadcrumb]

Deze leuke haakpakketten zijn vanaf vandaag in de webshop te bestellen! Ik vind ze zelf erg schattig. Het zijn makkelijke, complete haakpakketten met alles wat je nodig hebt om je knuffeltje te haken. Er zit een patroonboekje in in het Nederlands, Engels en Turks. Natuurlijk zit er een haaknaald in. Dit keer een ergonomische haaknaald, speciaal gemaakt voor deze pakketten. Er zit vulling in en eventueel veiligheidsoogjes of borduurgaren. Ook zitten er alle bolletjes Scheepjes Catona in die je nodig hebt voor het knuffeltje. Ze zijn goed te doen voor zowel beginnende hakers als gevorderde hakers.

Deze leuke pakketten vind je hier!

Sunny the Bunny

Sunny is een vrij vogeltje dat het leven omarmt. Ze heeft een groot hart en zal alles doen voor degenen waar ze van houdt.

Boris the Bear

Boris de beer is een hele knappe beer! Hij houdt ervan om er altijd goed uit te zien en blijft fit door elke zondag lange wandelingen te maken. Hij neemt dan altijd zijn camera mee, en is al best een goede fotograaf geworden!

Meadow the Cow

Deze kleine schattiige koe houdt gewoon van eten, en vooral lekkere zoete dingen! Suikerspinnen zijn haar favoriet, en dus eet ze ze elke dag voor het ontbijt. Maar ze poetst natuurlijk wel elke dag goed haar tandjes!

Frankie the Bunny

Frankie houdt ervan zich steeds anders te verkleden. Vandaag speelt hij een indiaan, compleet met mooie verentooi en natturlijk schmink!

Milo the Monkey

Milo brengt de meeste van zijn dagen door aan de kust. Hij houdt ervan om naar de schepen te kijken. Hij hoopt natuurlijk dat hij zelf ooit Kapitein Aapje wordt van zijn eigen schip!

Scarlett Doll

Scarlett is een echte kletskous! Ze doet niets liever dan uren met haar viendinnen kletsen. De telefoonrekening is enorm hoog! Ze is een aardig, lief meisje dat er altijd is als je haar nodig hebt.

James the Fox

James is een lieve vos, die een echte trouwe vriend is. Hij neemt altijd tijd om naar je te luisteren, en soms geeft hij je ook advies!

Sunny and Bill

Deze twee verliefde vogeltjes hadden een drukke dag! De hele dag hebben ze lekkere taartkruimeltjes gegeten en de mooiste liedjes geflote. Daarom doen ze nu even een welverdiend dutje..

Lucy the Lamb

Lucy maakt haar vriendjes altijd aan het lachen! Ze heeft een erg aanstekelijke lach, en je kunt niet stoppen met glimlachen als zij er is. Ze houdt bovendien erg van dansen, en van Chinees eten.

Kobi the Crocodile

Zoals bijna alle krokodillen, is Kobi gek op het water. Hij spendeert al zijn vrije tijd aan het water! Hij houdt erg van surfen, en is nu ook aan het sparen voor zijn eigen Jet-Ski.

Cynthia Doll

Cynthia droomt van een glansrijke carriere als prima donna ballerina! Ze oefent elke dag in de balletschool en hoopt ooit te dansen in grote zalen.

Otis the Donkey

Otis is een kleine tuinman, die altijd heel vroeg uit zijn bedje komt! Als je hem zoekt, vind je hem vast in zijn moestuintje, waar hij goed voor alle planten zorgt.