Nieuw bij LauraHaakt!

Nieuw bij LauraHaakt!

[wpseo_breadcrumb]

Herbruikbare waterflessen met bamboe dop.

Probeer onze nieuwe herbruikbare glazen waterfles met bamboe deksel en wees geïnspireerd om zelf uw allermooiste creatie te maken. Een persoonlijk en milieubewust alternatief voor de vervuilende plastic flessen.

Deze herbruikbare drinkfles van helder glas met bamboe deksel is ideaal om te personaliseren met uw eigen ontwerpen. Het glas is gemakkelijk te decoreren met onze glas- en porseleinstiften etc. terwijl het bamboe deksel kan worden gedecoreerd met bijvoorbeeld een houtbrander. Het is een geweldig alternatief voor wegwerpflessen.

Creatief idee

Personaliseer je eigen glazen waterfles met glasverf. Verf patronen, gebruik een dun penseel om fijne lijntjes te maken of gebruik een Foam tamponeerstokje. Bekijk hoe eenvoudig het is om een kleurverloopeffect of individuele stippen te maken. Fixeer de fles 30 minuten in de oven op 160℃.

1
Draai de dop van de fles en veeg de fles grondig af met een doek om vingerafdrukken en dergelijke te verwijderen. Laat de fles volledig drogen. Dep met een donkere kleur een paar cm naar boven helemaal rond de fles om een kleurverloopeffect te krijgen.
2
Meng de witte en de blauwe glasverf. Dep de nieuwe lichtere verf helemaal rond de fles in het verlengde van de donkere kleur en laat de kleuren een beetje overlappen. Meng witte en blauwe verf voor een nog lichter blauw en herhaal het deppen rondom de fles, naar boven bewegend. Een tip: om te voorkomen dat er te veel verf op de fles komt, kun je het tamponeerstokje eerst op een stuk keukenrol deppen voordat je deze op de fles dept.
3
Dep een tamponeerstokje in glasverf en vervolgens op de fles om stippen te maken. Met deze licht transparante glasverf kun je lichte overlappingen van de kleuren maken.
4
Zet de oven aan op 160℃. Zet de fles 30 minuten in de oven. Zet de oven uit en laat de fles in de oven staan tot de oven koud is. De fles kan nu met de hand gewassen worden.
5
Versier de bamboe dop met een houtbrander. Schrijf bijvoorbeeld je naam met een potlood op de dop en ga eroverheen met de houtbrander

Benodigde producten

U vindt alle producten die u nodig hebt natuurlijk in de webshop. Klikt u eenvoudig op wat u nodig hebt.

Waterfles

Glass color transparant

Houtbranden set

Foam tamponeerstokjes

Palet