Begin 2021 gelijk goed met de Scheepjes Twisted Roots Scarf MAL

Begin 2021 gelijk goed met de Scheepjes Twisted Roots Scarf MAL

Home » Begin 2021 gelijk goed met de Scheepjes Twisted Roots Scarf MAL

Elk jaar is meer tijd voor jezelf nemen één van de meest populaire goede voornemens. Om crafters te helpen met dat voornemen en om iedereen ook dit jaar weer volop inspiratie te bieden, houdt Scheepjes een winterse Make-A-Long met in de hoofdrol de gebreide Twisted Roots Scarf. Deze bijzondere sjaal met prachtige kabels is ontworpen door Scheepjes Blogger Tammy Canavan-Soldaat van Canadutch en het patroon is te bewonderen in Scheepjes‘ YARN Bookazine 10 – The Colour Issue.

De Twisted Roots MAL wordt gehouden van 6 januari t/m 27 januari 2021 in de Officiële Scheepjes Facebookgroepen. Het is een perfect project voor avontuurlijke beginners om nieuwe vaardigheden te leren en om het breien onder de knie te krijgen, maar wij weten zeker dat ervaren breiers ook enorm van dit project gaan genieten. Natuurlijk doen ze dit niet alleen. Met de hulp van de ontwerpster, de zeer bekwame Facebook mods & admins en de wereldwijde Scheepjes community in de Internationale en Nederlandse  Facebookgroep (in totaal bijna 110.000 leden!), twijfelen wij er niet aan dat het iedereen gaat lukken.

Benodigdheden

3 bollen, bijv. in kleur 968 Happy in Red (rode sjaal) of 975 Canadutch (blauwe sjaal)

  • 4.00mm breinaalden
  • Kabelnaald
  • Stekenmarkeerders (optioneel)
  • Opspanmateriaal
  • Een exemplaar van YARN Bookazine 10 – The Colour Issue dat nog 15 brei- en haakpatronen bevat om te maken!

Tip: Wij moedigen iedere deelnemer aan om de vele kleuren van Scheepjes Our Tribe te ontdekken en om de sjaal te personaliseren door een eigen kleur te kiezen.

Let op: het patroon van de Twisted Roots Scarf is niet los verkrijgbaar.