Kinderfeestjes

[wpseo_breadcrumb]

Kinderfeestjes

Wil jij een creatief kinderfeestje vieren? Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes een middagje knutselen. Een leuke creatieve middag met ranja en iets lekkers. Bel even om samen met mij een datum te prikken. Hebben we een datum gekozen? Boek en betaal eenvoudig via iDeal. Je voucher krijg je (na betaling) per e-mail.

HOE WERKT EEN KINDERFEESTJE?

Vind je het leuk om een kinderfeestje te vieren bij LauraHaakt? Dan is het verstandig om 2 weken van te voren contact met mij op te nemen. Ik organiseer vaak workshops voor jong en oud. Het zou jammer zijn als er geen plaats meer is op jouw verjaardag. Ik heb het liefst dat je even met mij belt, zie mijn contactinformatie.

Let op! Eerst een afspraak maken en dan pas boeken.

HOE VERLOOPT HET KINDERFEESTJE?

Natuurlijk gaan we er een leuke middag van maken! Je kunt bij mij kiezen uit verschillende kinderfeestjes. Afhankelijk van het gekozen thema duurt de activiteit 1,5 tot 2 uur. Tijdens het feestje maken we tijd voor ranja, iets lekkers en om de jarige te feliciteren met een cadeautje. Een snoepje zit er altijd bij. Maar wil je je feestje extra leuk maken? Dan kun je kiezen uit een lekker cake versieren bij aanvang of een glittertattoo na afloop.